School activiteiten

Kleuterafzwaai

Ook onze kleuters worden grote kinderen.  Onze oudste kleuters gaan volgend jaar een grote stap maken.  Ze gaan naar de lagere school.  Dit vierden we vandaag.   Ze mochten eerst hun diploma ondertekenen.  Daarna zongen ze nog een mooi liedje.  En dan was het natuurlijk dansen, snoepen en spelen!  Super leuk!

 

Dank je wel aan alle helpers van onze school!

Tijdens het toonmoment hebben we de mensen die voor ons elke dag klaarstaan nog eens extra in de bloemetjes gezet.  We willen hen nog eens extra bedanken voor alle goede zorgen die ze aan ons geven! DANK U WEL!

Ook zetten we juf Simonne ook nog even in de kijker.  Zij werd dit schooljaar “50 jaar”.  We zongen voor haar een leuk liedje.  Hip, Hip, Hoera, voor juf Simonne

Toonmoment

Vandaag kregen we wel heel bijzonder bezoek op onze school.  3 oudere dames kwamen bij ons feesten, het “ETJES” feest.  Ze wilden dat alle kinderen van onze school iets toonden aan hen.  Dus we hebben allemaal ons beste beentje voorgezet.  Ik kan al zeggen dan de drie dames echt wel genoten hebben van hun feestje.  En jullie?

Eindejaarsreceptie voor het zesde leerjaar.

Onze oudste leerlingen gaan onze school verlaten.  Ze hebben het afgelopen jaar allemaal super hard gewerkt en verdienden natuurlijk hun diploma dubbel en dik!

Na het plechtige gedeelde mochten we nog genieten van een receptie verzorgd door onze ouderraad.  Dank je wel!

 

Schoolreis Efteling

Jong en oud heeft genoten van een leuke schoolreis. Het was een dagje vol gelach, gegil, gebibber en gesnoep !

 

sprookjessportdag in de kleuterschool

Terwijl de leerlingen van de lagere school naar de Efteling waren, organiseerden we in de kleuterschool een leuke sprookjessportdag.

De kleuters deden hun best om de vertelfee een handje te helpen.  De heks had immers al haar sprookjes weggetoverd uit het grote sprookjesboek.  Zij wou immers dat de vertelfee voor haar een nieuw verhaal zou schrijven met een happy end : een sprookje waarin de heks ook eens in een kasteel mocht wonen, trouwen met een prins op het witte paard en een  prachtige jurk met glazen muiltjes met diamantjes kreeg.

In ruil voor deze belofte zou de heks alle sprookjesfiguren terug in het boek toveren… MAAR… dan moesten de kleuters wel helpen om toverkruid te verzamelen en een dansje leren om het sprookjesbos in te geraken.

Geen probleem !  Hun inzet was schitterend, allemaal vrolijke, genietende snoetjes…

En onze sprookjessportdag… Die kreeg een “happy end”