School activiteiten

Het laatste kant-uurtje van het schooljaar!

Na de viering stond er nog een laatste Kant-uurtje te wachten.  We zongen leuke liedjes en vertelden aan elkaar wat we leuk vonden het afgelopen schooljaar.  Dank je wel ouders om samen met ons het schooljaar af te sluiten!  Maak er een fijne vakantie van!

 

De vakantieviering

Vandaag kwamen we voor de laatste keer dit schooljaar samen in de kapel.  De viering stond in het teken van vakantie.  Hopelijk kunnen we tijdens deze twee maanden genieten van veel zon, spel, vrienden.

Maak er een fijne vakantie van!

Toonmoment

Vandaag kwamen we met de hele school bij elkaar op de kleuterspeelplaats.  We kregen wel heel bijzonder bezoek.  Samson en Gert zaten daar al op ons te wachten.  Gert vertelde dat het Samson zijn verjaardag was en om dat te vieren mochten alle klassen iets tonen voor Samson.  Zelfs de juffen deden ook allemaal een leuk dansje.

We konden weer genieten van een leuke ochtend.

 

Optreden van de  rode klas

Optreden van de gele klas

Optreden van de blauwe klas

Het eerste optreden van enkele leerkrachten: de bijendans

Optreden van het eerste leerjaar

Het optreden van het tweede leerjaar

Het tweede optreden van de leerkrachten: de piraten

Het optreden van het derde leerjaar

Het optreden van het vierde leerjaar

Het derde leerkrachtenoptreden: De Ploppertjes

Het optreden van het vijfde leerjaar

Het optreden van het zesde leerjaar

Het vierde leerkrachtenoptreden: K3

Sfeerbeelden van de voormiddag

Proclamatie van onze 6de klas

Gisteren vierden we het afscheid van onze 6de klassers.  Eerst was er een viering in de kapel met aansluitend een receptie.

 

Schoolreis naar de Beekse Bergen

Vandaag was het een schitterende dag om een bezoekje te brengen aan de Beekse Bergen.  Toen we aankwamen in het park mochten we bijna direct met de safaribus op uitstap langs allerlei dieren in het park.  Tijdens de busrit pauzeerden we even: we aten onze boterhammen en brachten een bezoekje aan de roofvogelsshow.   Daarna gingen we terug naar de bus om de safari verder te zetten.   Na de safaritocht gingen we even shoppen.  We kochten leuke souvenirs, lekkere hapjes en Thijs kocht zelfs een pot olifantenmest.  Binnenkort gaan de planten in Thijs zijn tuin ontzettend hard groeien.  De meesten onder ons verkozen de bootsafari boven de speeltuin.  Maar toen we mochten inschepen was er enkel nog plaats voor 30 leerlingen.  We vonden dit ontzettend jammer want dan moesten we te voet terug naar de bus.

Het was een leuke dag.  We hebben vele dieren gezien.  We hebben veel geleerd van de ranger die allerlei weetjes vertelde over de dieren.