Ouderraad

Samen maken we dromen waar, samen staan we sterk.

Algemeen

De ouderraad van VBS ‘t Kantoor is een groep enthousiaste ouders, die samen met de directie en leerkrachten meewerken aan en waken over het wel en wee op school. Zorg voor de kinderen, de school en het onderwjis staan daarbij centraal. Naast de organisatie van onze hoofd-activiteiten waaronder Braken Feest, restaurantdag, de wafelverkoop en familiedag, bieden we ook hulp bij tal van leuke andere activiteiten van school. Denk hierbij aan pannenkoeken bakken, actie “Kom op tegen kanker” etc.

Om al deze activiteiten goed te organiseren vergaderen we een 4-tal keer per schooljaar in de avonduren. Deze inzet is niet voor niks. Er is door alle hulp en inzet al veel gerealiseerd waaronder het prachtige speeltoestel op de kleuterspeelplaats, een muziekinstallatie, boeken enz.

Als ouder weten we allen hoe belangrijk we het vinden dat onze kinderen graag naar school gaan en hier een fijne tijd beleven. Wij hopen dan ook de komende jaren samen met jullie en de school weer de dromen van onze kinderen en de school waar te kunnen maken. Alle hulp is hierbij meer dan welkom!

Deel uitmaken van de ouderraad

Wil jij graag onze ouderraad versterken of een helpende hand bieden bij de diverse activiteiten? Laat dan iets weten aan Joke (voorzitter).

Voorzitter: Joke Lambrechts

Joke